Αρχική Σελίδα

HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Keline

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Elane

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Σαν κύριο την εξαγωγέα στην Κίνα, HongLi έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ευρεία επιλογή των προϊόντων cOem & ποιότητας cOem κατά επιλογή των υδραυλικών μερών εμβολοφόρων αντλιών αντικατάστασης, θα βρείτε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή σας λόγω της υψηλότερης ποιότητάς μας, με τις δεκαετίες εμπειρίας για την υδραυλική παραγωγή μερών, η εμβολοφόρος αντλία που και που επισκευάζει, HongLi ολοκληρώνεται στην παραγωγή των υδραυλικών μερών σε υψηλό - ποιότητα και χαμηλότερο κόστος.

 • OEM / ODM

  Η Co. εξοπλισμού διήθησης BOCIN, ΕΠΕ οδηγεί την επιχείρηση Ε&Α διήθησης και κατασκευαστής, εστιάζουμε στην παροχή της λύσης διήθησης στους παγκόσμιους πελάτες.

   

 • Ε & Α

  BOCIN έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με την εμπειρία πολλών ετών στα μέρη υδραυλικών αντλιών για να παρέχει στο υδραυλικό σύστημα εκσκαφέων μερών αντλιών εργαλείων πετρελαίου την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. wu

Τηλ.:: +86-13921572860

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)